Детство мое

 

Подготвителната група – възпитава адаптивни и любознателни личности в условията на постоянни социални, икономически и технологични промени на 21 век. Ключовата дума за успех са да създаваме и обучаваме ученици с креативност, работа в екип , критично мислене и комуникативност, дигитална и техническа грамотност.  

     

      Подготвителната група от ОУ“Д-р Петър Берон“ беше поканена за участие от  Пловдивсдско пчеларско дружество в България ОПС „Акация 1899 „гр.Пловдив да отбележат заедно деня на пчеларя на 10.02.2020 год., който се състоя в Дом на техниката.  Децата 20 на брой направиха открит урок на тема „Животът на пчелите“. Откриха събитието с народен танц, множество песни и стихотворения. Участието беше отбелязано като водещо във всички пловдивски медии.

  На този ден църквата почита Свети Харалампий, който се смята за покровител на меда и пчеларите, както и за спасител от болести.

    
     Учителката Милена Гатева на ПГ получи две грамоти: от родителите и от дружеството. 

                   

В  работилница на Гайо Шоколад „Пътят на какаото”

„Празнична въртележка” – така бе озаглавено таз годишното Коледно тържество на ПГ

Децата на г-жа Милена Гатева показаха знания за този празник и разиграха обичайте около Коледа – коледари, стопани. Танцуваха и народната песен „Коладе ле…”. Настроението беше празнично. Накрая четвъртокласниците си тръгнаха със своите коледни подаръци и подсладени с бонбони.

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА ЗА ВАС!

 

 

В ПГ на ОУ”Д-Р ПЕТЪР БЕРОН” тази година бе отбелязан Деня на християнското  семейство по един един нетрадиционен до момента начин. Децата на г-жа Милена Гатева и учениците на г-жа Ралица Семерджива от пети клас  си направиха един празник –развлечение с много старание и уважение към истинските християнски ценности.  

Децата от ПГ засадиха следните видове: жълъди от червен дъб и семена от явор. Използвани са екологични саксии от рециклиран материал. www.Gorata.bg

 

Откриване на новата учебна година2019г.

открит урок 2018/2019г

картички на децата от ПГ

с. Маноле

сертификати за участие в състезание по математика