За нас

ОУ „Д-р Петър Берон“

Добре дошли в ОУ „Д-р Петър Берон“ в гр. Пловдив!
🎨📚🎉 Желаете ли Вашето дете да открие своя потенциал и да развие умения в различни области? Тогава нашето училище е точното място за него!
 🏀 **Спортни занимания:** Ние предлагаме разнообразни спортни занимания като футбол, баскетбол, волейбол, хокей на трева, шахмат, доджбол, тенис на корт и тенис на маса, които развиват не само физическата, но и екипната работа и дисциплината.
 🎨 **Дейности в сферата на изкуствата :** В нашето училище децата имат възможност да се изразяват през изкуството – чрез рисуване, японска култура и други креативни дейности, които стимулират творческото мислене и въображението.
 📚 **Литературни кръжоци:** Нашите учители организират литературни кръжоци, където децата могат да се потопят в света на приказките, поезията и романите, развивайки своето чувство за език и креативност.
 ➕ **Допълнителни занимания по математика:** За тези, които обичат предизвикателството на числата, предлагаме допълнителни часове по математика, които подготвят учениците за различни математически състезания и олимпиади.
 💻 **Програмиране:** В свят, където технологиите играят ключова роля, нашите ученици имат възможност да се запознаят с основите на програмирането чрез забавни и интерактивни уроци.
 🌍 **Езикови курсове:** Ние се гордеем с богатството на езиците, които предлагаме –  английски, руски и испански. Децата имат възможност да разширят своите лингвистични познания и да се запознаят с различни култури. В нашето училище вярваме, че всяко дете е уникално и има потенциал да постигне големи успехи!
В него се обучават деца от подготвителна група – 7 клас.  На най–малките ни ученици – първокласници предлагаме разширено обучение по български език, математика и английски език, разширено изучаване на музика. Формата на обучение при нас е целодневна. Материално-техническата база е напълно обновена и създава една пълноценна и приятна обстановка.  ОУ „Д-р  Петър Берон“ осигурява на своите ученици ученически стаи оборудвани с модерни мебели, компютърен кабинет, училищен стол с вкусна и разнообразна храна, спокойствие и приятелска среда.

В училището ни работят висококвалифицирани преподаватели и педагози, логопед, психолог и медицинска сестра, а също така за спокойствието на нашите деца сме подсигурили и целодневна охрана.

Присъединете се към нашето образователно семейство и нека заедно изграждаме успешното бъдеще за Вашето дете! 🌟📚🎉