Постижения

 

 

ГРАМОТА ЗА УЧАСТИЕ В ТУРНИР “ГЕОРГИ СЛАВКОВ – БЕНКСА”

ТУРНИР ПО ШАХ – Класиране по категории

Честваме паметта на апостола на свободата – Васил Левски!

 

 

 

 

Учебната 2021 – 2022г.

Spelling Bee 2022

На 25.02.2022г. за 3-та поредна  година се проведе училищния кръг на състезанието по английски език  Spelling Bee и  Spelling Bee Junior . В него взеха участие 15 ученика от 6клас и 20 от 3 и 4 клас.

Победителите от “голямото” Spelling Bee бяха Виктория Иванова и Ивайла Николова  от 6в кл., съответно на 1-о и 2-о място. И двете ще представят училището на регионалния кръг.

Победителите от малките пчелички бяха Александра Малинова от 4б кл. и Симеон Савов от 3а кл. Александра ще представя училището на регионалния кръг.
Всички, които се явиха, заслужаваха да победят и това е най-важният резултат от подготовката и провеждането на състезанието.

Сдружение “Съзидание – 2012″ благодари на всички ученици от I”а”, I”б”, IV”б” класове, които  се включиха в акцията “жълти стотинки”.

 

Учебната 2018-2019г.

Учениците от VI – а клас работиха по проект “Геометричните тела в природата около нас”


Националната седмица на четенето завърши за 3-б клас с покана към подготвителна група. Третокласниците представиха с изразително четене и драматизация избрани приказки и изпълниха любими песни, а малките гости обещаха отново да дойдат при “големите” си приятели.

Участието в различни благотворителни акции е традиция в нашето училище. Тази традиция учи децата на човеколюбие, състрадателност, съпричастност. Помага да направим живота по-добър. Сдружение “Съзидание – 2012″ благодари на всички ученици от I”а”, I”б”, IV”б”, класове, които са се включили в акцията “Жълти стотинки”.