Постижения

Международна награда “Зелен флаг” за ОУ “Д-р Петър Берон”

ОУ “Д-р Петър Берон” е част от впечатляващото семейство на екоучилищата, в което членуват 20 милиона ученици и 1,4 милиона учители от 59 000 учебни заведения в над 75 страни от цял свят.
 “Зелен флаг” получиха само най-добрите учебни заведения, които успешно са изпълнили всички стъпки от Методологията на програма “Екоучилища” и могат с гордост да се нарекат Екоучилище.
Програма “Екоучилища” е международна програма, съвместен проект между Българско движение “Син флаг” и “Девин” ЕАД “Влез в зеления кръг”, подкрепена от МОН и МОСВ. Тя има за цел да подготви бъдещото поколение на България като активни граждани, които поемат обществената отговорност за опазване на околната среда.

 

 

 

ГРАМОТА ЗА УЧАСТИЕ В ТУРНИР „ГЕОРГИ СЛАВКОВ – БЕНКСА“

ТУРНИР ПО ШАХ

Честваме паметта на апостола на свободата – Васил Левски!

 

 

 

 

Учебната 2021 – 2022г.

Spelling Bee 2022

На 25.02.2022г. за 3-та поредна  година се проведе училищния кръг на състезанието по английски език  Spelling Bee и  Spelling Bee Junior . В него взеха участие 15 ученика от 6клас и 20 от 3 и 4 клас.

Всички, които се явиха, заслужаваха да победят и това е най-важният резултат от подготовката и провеждането на състезанието.

Сдружение „Съзидание – 2012″ благодари на всички ученици от I“а“, I“б“, IV“б“ класове, които  се включиха в акцията „жълти стотинки“.

 

Учебната 2018-2019г.

Учениците от VI – а клас работиха по проект „Геометричните тела в природата около нас“


Националната седмица на четенето завърши за 3-б клас с покана към подготвителна група. Третокласниците представиха с изразително четене и драматизация избрани приказки и изпълниха любими песни, а малките гости обещаха отново да дойдат при „големите“ си приятели.

Участието в различни благотворителни акции е традиция в нашето училище. Тази традиция учи децата на човеколюбие, състрадателност, съпричастност. Помага да направим живота по-добър. Сдружение „Съзидание – 2012″ благодари на всички ученици от I“а“, I“б“, IV“б“, класове, които са се включили в акцията „Жълти стотинки“.